Dinda, wat ben ik blij dat jij op mijn pad gekomen bent! Vanaf het moment dat ik met jou ben gaan trainen, ben ik sprongen vooruit gegaan. Jouw benadering is super fijn; je wilt oprecht helpen, bent betrokken en je kan, met al je kennis en ervaring, dat traject ook heel goed begeleiden. Dat is zó ontzettend fijn als je vanwege veel pijnklachten in de periode na de bevalling niet weet wat je daarmee aan moet en wel wat hulp kunt gebruiken om weer helemaal fit te worden.

Je hebt me zoveel goede dingen aangereikt op het gebied van inspanning, ontspanning, ademhaling, krachttraining, houding enzovoorts. Dat neem ik voor altijd mee!

Bovendien heb je me al snel de moed terug gegeven om de grenzen weer op te zoeken, daardoor groeit mijn zelfvertrouwen nog elke keer weer. 

Zelfzorg schiet er zo makkelijk bij in met een druk gezin, maar het is het zó waard om daarin tijd te investeren en betaald zich dubbel en dwars terug. Ik had zelf niet kunnen bereiken wat ik samen met jou in relatief korte tijd bereikt heb, daarvoor DANK! Tot volgende week;)

- Kim-


Aan mijn eerste zwangerschap heb ik een ‘fijne’ diastase overgehouden. Deze is onvoldoende herstelt en mede hierdoor kreeg ik deze zwangerschap al vroeg last van oa bekken(bodem)klachten, welke ook mijn werk beïnvloedde. Hier is echter best wat aan/mee te doen! Zo kwam ik uit bij Dinda, de Mama Trainer.
Zij heeft zich helemaal gespecialiseerd in het trainen van mama’s, zowel tijdens als na de zwangerschap. En weet echt waar ze het over heeft!! Dankzij de training heb ik meer controle over mijn spieren, voel ik aan- en ontspanning (nog) beter aan (ook belangrijk tijdens de bevalling!) En is er een basis gelegd voor het herstel na de bevalling. Met 21 weken zwangerschap zijn we gestart met trainen. Eerst in een gym, maar door ‘een bepaalde sluiting’ zijn we geswitcht naar personal training aan huis. Hoe fijn is dat!! Zelfs met mijn zoontje  erbij ging dit prima en dat maakt het ook heel laagdrempelig.
Ondertussen bijna 39 weken zwanger en nog steeds aan het trainen. Dit kan omdat Dinda weet wat er mogelijk is en goed kijkt naar wat mijn lichaam kan hebben!
Ik ben fan!

 

- Anne-Lotte -

"Mijn ervaring met Dinda als personal trainer is super goed. Haar manier van werken staat mij bijzonder aan. De manier waarop zij mij weet te motiveren verraste mij en haalde mij door de diepste dalen. Vooral haar kennis in het hoe en waarom maakte daarbij het verschil. Ze begeleid intensief waar nodig en op de achtergrond waar het kan, waardoor zelfvertrouwen groeit. Haar professionaliteit zorgt ook voor een boost in motivatie en zelfvertrouwen."

- Vera -


Hier volgt een bericht van de wederhelft van jouw ‘cliënt’;
Wat jaren lang leidde tot grote frustratie, diverse en meestal afgebroken pogingen om af te vallen met als gevolg nog diepere frustraties lijkt nu groot succes te hebben!
De kilo’s vliegen er niet alleen af maar voor mij nog veel belangrijker; het mentale effect is enorm. Marjolijn straalt, is meer zelfverzekerd en ik zie een enorme wil om door te gaan.
Je naam valt veel (alleen maar positief) en wilde je bedanken voor wat je voor haar en dus ook ons doet! Want ook wij hebben de gezondere leefgewoonten omarmd.
Ik zie je 2x per week voorbij komen, hopelijke houden jullie dit nog even vol.

- Wederhelft Marjolijn -

"Dinda haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze begrijpt hoe het is om als moeder alle ballen in de lucht te moeten houden. Ze heeft veel kennis van krachttraining, het juiste uitvoeren van oefeningen en heeft mij geholpen om een manier van trainen te vinden die echt bij mij past. Daarnaast geeft ze voedingsadviezen die bij mijn doelen en situatie passen en helpt ze met handige tips om mijn valkuilen te tackelen."

- Arina  -

 

 


"Dankzij de begeleiding van Dinda kom ik steeds dichter bij mijn doelen. Mijn conditie, lichaam en kracht is enorm verbeterd sinds ik met Dinda train. Het is fijn om met haar te trainen door haar ervaring en deskundigheid. Op een leuke, respectvolle en passend niveau daagt ze telkens weer uit om stapje voor stapje te werken aan een gezond, fit, energiek en sterk lichaam. De trainingen zijn leuk en gevarieerd. Naast trainingen krijg je ontzettend veel tips, voedingsadviezen en alles wat met een gezonde levensstijl te maken heeft. Trainen met Dinda geeft niet alleen het gevoel dat je in goede handen bent, het is ook leuk en leerzaam"

- Ragna  -

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen