Wat was hun ervaring

Samen met Dinda ben ik een postpartum hersteltraject aangegaan. Na mijn bevalling had ik al een aantal maanden veel buik en rugklachten. Ik had al vanalles geprobeerd, maar dit waren kortdurende oplossingen. Bij Dinda kreeg ik echt het gevoel dat zij mij ging helpen tot ik mij beter zou voelen. Ze dacht zo enorm mee op meerdere vlakken en dat was zo fijn, ik voelde me gehoord! Nu een aantal maanden verder ben ik klaar om zelfstandig verder te gaan! Als je met Dinda in zee gaat, dan geeft ze alles! Ik ken niemand anders met zoveel kennis over het vrouwelijk lichaam. Ik zou haar echt aan iedere vrouw aanraden!

- Vera -


Dinda, wat ben ik blij dat jij op mijn pad gekomen bent! Vanaf het moment dat ik bij jou ben gestart, ben ik sprongen vooruit gegaan. Jouw benadering is super fijn; je wilt oprecht helpen, bent betrokken en je kan, met al je kennis en ervaring, dat traject ook heel goed begeleiden. Dat is zó ontzettend fijn als je vanwege veel pijnklachten in de periode na de bevalling niet weet wat je daarmee aan moet en wel wat hulp kunt gebruiken om weer helemaal fit te worden.

Je hebt me zoveel goede dingen aangereikt op het gebied van inspanning, ontspanning, ademhaling, krachttraining, houding enzovoorts. Dat neem ik voor altijd mee!

Bovendien heb je me al snel de moed terug gegeven om de grenzen weer op te zoeken, daardoor groeit mijn zelfvertrouwen nog elke keer weer. 

Zelfzorg schiet er zo makkelijk bij in met een druk gezin, maar het is het zó waard om daarin tijd te investeren en betaald zich dubbel en dwars terug. Ik had zelf niet kunnen bereiken wat ik samen met jou in relatief korte tijd bereikt heb, daarvoor DANK! 

 

- Kim-


Toen ik bij Dinda terecht kwam had ik een gespannen bekkenbodem na mijn bevalling en het advies gekregen om niet te sporten. Iets wat ik het allerliefste deed. Dinda is erg begripvol en gaf mij weer de hoop om het sporten weer langzaam op te pakken. tijdens de lessen geeft Dinda goede tips en kijkt ze heel goed wat je lichaam wel en niet aan kan. Ze biedt ook handvaten zodat je het zelf kunt ervaren en weet waar je op moet letten. Naast de slimme tips en begeleiding geeft ze je ook een luisterend oor tijdens de oefeningen, maar ook gedurende het traject. Voor mij is het ontzettend waardevol geweest dat ik een traject bij Dinda heb gevolgd, door haar kan ik nu weer aan krachttraining doen, heb ik mijn lichaam weer opnieuw leren vertrouwen en weet ik waar ik op moet letten. Ze heeft mij enorm geholpen en weer een stuk van mezelf teruggegeven.

- Lisanne-

 

Wat ben ik enorm blij en dankbaar dat Dinda op mij pad gekomen is! Vanaf mijn zwangerschap had ik veel last van pijn rondom mijn bekken. De zorg voor mijn zoontje werd me fysiek vaak teveel. Ook mentaal zat ik er vaak doorheen. Zelf had ik eigenlijk de moed al opgegeven dat deze klachten verholpen konden worden. Maar Dinda bleef net zolang puzzelen totdat ze elke keer weer de juiste oefeningen vond voor mijn klachten. Ook wanneer ik de moed liet zakken, bleef ze in mijn herstel geloven. Dankzij haar inzet, kennis en inzicht zijn mijn klachten verholpen! Ik zou dit echt iedereen aanraden. Mijn leven is er in ieder geval enorm op vooruit gegaan :)

- Marianne-

 


Ik kwam bij Dinda nadat ik had gereageerd op een poll via instagram. De klachten die zij omschreef na een zwangerschap had ik ook en stuurde dat naar haar. Ik dacht dat het normaal was na een bevalling. Dat ik dit voor lief moest nemen. (Ondanks dat dat al ruim 6 jaar is geleden). Nou niet dus!
Dinda is eerst bij mij thuis geweest voor oefeningen. Super fijn. Ze neemt de tijd voor je, luistert naar je, neemt je serieus en zoekt naar een oplossing. Thuis kon ik mooi de oefeningen door doen.
Na een tijdje gingen we richting de sportschool.
Door intensief te trainen, goed op mijn houding te letten, te focussen op mijn ademhaling, mijn bekkenbodem leren te ontspannen, heb ik hierin echt stappen gemaakt en voel ik mij veel beter. Zit ik lekkerder in mijn vel en mijn klachten zijn zo goed als weg.

Ze is een topper en ik raad iedereen die omtrent de zwangerschap of er na klachten heeft Dinda aan. Ze heeft veel kennis en wil je echt graag helpen.


Bij start wist ik niet meer wat recht/scheef was in mijn lijf en kon ik dus niet goed mijn lijf meer aanvoelen wat ik wel en niet kon. Ook wou ik graag 'sporten' maar ik wist niet wat wel en niet verantwoord was.

Dankzij Dinda weer terug naar de basis, de core en van daaruit stap voor stap uitgebreid waarmee ik nu klaar ben om zelf verder te gaan en mijn kracht verder op te bouwen.

Ik heb de begeleiding zeer prettig ervaren, Dinda is deskundig en weet waar ze het over heeft en hoe ze mijn lijf het beste weer sterker kon maken. Het was gezellig! Ook heeft ze veel meegekeken met mijn voeding waar ik veel aan heb gehad. Prettig om ook over dat soort zaken te sparren.

Je bent ontzettend toegankelijk en erg prettig hoe je met me meedenkt en spart op zoek naar een juiste balans in alles.

- Tanja -

 

 

Super fijne trainingen gehad van de Mama Trainer. Dinda legt alles goed uit, denkt met je mee en je krijgt handige tips en adviezen over gezonde gevarieerde voeding. Ze houdt veel rekening met evt blessures. Zelf had ik een diastase opgelopen na de zwangerschap en moest onder begeleiding mijn buikspieren trainen. Dinda heeft hier veel verstand van en bouwde de oefeningen geleidelijk op, waardoor mijn core een stuk sterker is geworden en ik ook cm’s en kilo’s ben kwijt geraakt.

Ik zou iedere moeder de Mama Trainer aanbevelen!

-Renate-