Wat ben ik enorm blij en dankbaar dat Dinda op mij pad gekomen is! Vanaf mijn zwangerschap had ik veel last van pijn rondom mijn bekken. De zorg voor mijn zoontje werd me fysiek vaak teveel. Ook mentaal zat ik er vaak doorheen. Zelf had ik eigenlijk de moed al opgegeven dat deze klachten verholpen konden worden. Maar Dinda bleef net zolang puzzelen totdat ze elke keer weer de juiste oefeningen vond voor mijn klachten. Ook wanneer ik de moed liet zakken, bleef ze in mijn herstel geloven. Dankzij haar inzet, kennis en inzicht zijn mijn klachten verholpen! Ik zou dit echt iedereen aanraden. Mijn leven is er in ieder geval enorm op vooruit gegaan :)

- Marianne-

 

Dinda, wat ben ik blij dat jij op mijn pad gekomen bent! Vanaf het moment dat ik met jou ben gaan trainen, ben ik sprongen vooruit gegaan. Jouw benadering is super fijn; je wilt oprecht helpen, bent betrokken en je kan, met al je kennis en ervaring, dat traject ook heel goed begeleiden. Dat is zó ontzettend fijn als je vanwege veel pijnklachten in de periode na de bevalling niet weet wat je daarmee aan moet en wel wat hulp kunt gebruiken om weer helemaal fit te worden.

Je hebt me zoveel goede dingen aangereikt op het gebied van inspanning, ontspanning, ademhaling, krachttraining, houding enzovoorts. Dat neem ik voor altijd mee!

Bovendien heb je me al snel de moed terug gegeven om de grenzen weer op te zoeken, daardoor groeit mijn zelfvertrouwen nog elke keer weer. 

Zelfzorg schiet er zo makkelijk bij in met een druk gezin, maar het is het zó waard om daarin tijd te investeren en betaald zich dubbel en dwars terug. Ik had zelf niet kunnen bereiken wat ik samen met jou in relatief korte tijd bereikt heb, daarvoor DANK! Tot volgende week;)

- Kim-Aan mijn eerste zwangerschap heb ik een ‘fijne’ diastase overgehouden. Deze is onvoldoende herstelt en mede hierdoor kreeg ik deze zwangerschap al vroeg last van oa bekken(bodem)klachten, welke ook mijn werk beïnvloedde. Hier is echter best wat aan/mee te doen! Zo kwam ik uit bij Dinda, de Mama Trainer.
Zij heeft zich helemaal gespecialiseerd in het trainen van mama’s, zowel tijdens als na de zwangerschap. En weet echt waar ze het over heeft!! Dankzij de training heb ik meer controle over mijn spieren, voel ik aan- en ontspanning (nog) beter aan (ook belangrijk tijdens de bevalling!) En is er een basis gelegd voor het herstel na de bevalling. Met 21 weken zwangerschap zijn we gestart met trainen. Eerst in een gym, maar door ‘een bepaalde sluiting’ zijn we geswitcht naar personal training aan huis. Hoe fijn is dat!! Zelfs met mijn zoontje  erbij ging dit prima en dat maakt het ook heel laagdrempelig.
Ondertussen bijna 39 weken zwanger en nog steeds aan het trainen. Dit kan omdat Dinda weet wat er mogelijk is en goed kijkt naar wat mijn lichaam kan hebben!
Ik ben fan!

 

- Anne-Lotte -

Hier volgt een bericht van de wederhelft van jouw ‘cliënt’;
Wat jaren lang leidde tot grote frustratie, diverse en meestal afgebroken pogingen om af te vallen met als gevolg nog diepere frustraties lijkt nu groot succes te hebben!
De kilo’s vliegen er niet alleen af maar voor mij nog veel belangrijker; het mentale effect is enorm. Marjolijn straalt, is meer zelfverzekerd en ik zie een enorme wil om door te gaan.
Je naam valt veel (alleen maar positief) en wilde je bedanken voor wat je voor haar en dus ook ons doet! Want ook wij hebben de gezondere leefgewoonten omarmd.
Ik zie je 2x per week voorbij komen, hopelijke houden jullie dit nog even vol.

- Wederhelft Marjolijn -


In totaal 12 weken onder begeleiding gestaan van Dinda, een hele fijne tijd gehad! Heb erg veel gehad aan de lessen en ze kijkt goed mee en ze kijkt ook verder. Wist niet goed hoe te beginnen met sporten na een bevalling maar ik ga weer vol goede moed heen 😊

Dinda is zeker een aanrader!

-Chérine-

Bij start wist ik niet meer wat recht/scheef was in mijn lijf en kon ik dus niet goed mijn lijf meer aanvoelen wat ik wel en niet kon. Ook wou ik graag 'sporten' maar ik wist niet wat wel en niet verantwoord was.

Dankzij Dinda weer terug naar de basis, de core en van daaruit stap voor stap uitgebreid waarmee ik nu klaar ben om zelf verder te gaan en mijn kracht verder op te bouwen.

Ik heb de begeleiding zeer prettig ervaren, Dinda is deskundig en weet waar ze het over heeft en hoe ze mijn lijf het beste weer sterker kon maken. Het was gezellig! Ook heeft ze veel meegekeken met mijn voeding waar ik veel aan heb gehad. Prettig om ook over dat soort zaken te sparren.

Je bent ontzettend toegankelijk en erg prettig hoe je met me meedenkt en spart op zoek naar een juiste balans in alles.

- Tanja -


Super fijne trainingen gehad van de Mama Trainer. Dinda legt alles goed uit, denkt met je mee en je krijgt handige tips en adviezen over gezonde gevarieerde voeding. Ze houdt veel rekening met evt blessures. Zelf had ik een diastase opgelopen na de zwangerschap en moest onder begeleiding mijn buikspieren trainen. Dinda heeft hier veel verstand van en bouwde de oefeningen geleidelijk op, waardoor mijn core een stuk sterker is geworden en ik ook cm’s en kilo’s ben kwijt geraakt.

Ik zou iedere moeder de Mama Trainer aanbevelen!

-Renate-


Toen ik bij Dinda terecht kwam had ik een gespannen bekkenbodem na mijn bevalling en het advies gekregen om niet te sporten. Iets wat ik het allerliefste deed. Dinda is erg begripvol en gaf mij weer de hoop om het sporten weer langzaam op te pakken. tijdens de lessen geeft Dinda goede tips en kijkt ze heel goed wat je lichaam wel en niet aan kan. Ze biedt ook handvaten zodat je het zelf kunt ervaren en weet waar je op moet letten. Naast de slimme tips en begeleiding geeft ze je ook een luisterend oor tijdens de trainingen maar ook gedurende het traject. Voor mij is het ontzettend waardevol geweest dat ik een traject bij Dinda heb gevolgd, door haar kan ik nu weer aan krachttraining doen, heb ik mijn lichaam weer opnieuw leren vertrouwen en weet ik waar ik op moet letten. Ze heeft mij enorm geholpen en weer een stuk van mezelf teruggegeven.

- Lisanne-