Jouw pad naar Kracht en Comfort

Welkom bij het keizersnede hersteltraject, ontworpen om jou als moeder te ondersteunen bij een zorgvuldig en effectief herstel na een keizersnede. Als jouw toegewijde postpartum specialist begrijp ik dat elk herstel uniek is en vraagt om een persoonlijke benadering.

 

Waarom het keizersnede hersteltraject

Een keizersnede is niet zomaar een bevalling; het is een operatie die specifieke aandacht en zorg vereist. Net als elke operatie, is er ook een periode van revalidatie aan verbonden en dat is nu net wat ik je wil bieden aangezien de keizersnede weinig nazorg kent. 
Dit traject is ontworpen met jou, mijn eigen ervaringen en die van andere in gedachten.

Ademhalingstechnieken voor innerlijke rust:

Leer ademhalingstechnieken die niet alleen stress verminderen, maar ook helpen bij het herstellen van de juiste buikdruk en het ondersteunen van het herstel van de buikspieren.

Spierherstel voor kracht en stabiliteit:

Ik begeleid je door oefeningen die zich richten op het versterken van de buikspieren en omliggende spieren, waardoor je stabiliteit en kracht terugkrijgt na de operatie.

Mobiliteitsverbeteringen voor jouw dagelijks leven:

Ontdek samen met mij mobiliteitsoefeningen die je helpen bij het terugkrijgen van soepelheid en flexibiliteit, waardoor alledaagse activiteiten weer comfortabel worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de spanning in je bovenrug door al het tillen en voeden.

Houdingscorrectie voor duurzaam welzijn:

Ontvang begeleiding over de juiste houding om eventuele compensaties te voorkomen en langdurig comfort te bevorderen.

Wat dit traject uniek maakt

 

Jouw unieke reis:

Elke moeder is anders. Ons traject wordt afgestemd op jouw specifieke behoeften, rekening houdend met jouw lichaam en herstelproces.

Professionele begeleiding:

Met mijn expertise en ervaringsdeskundige rondom het herstel van een keizersnede, begeleiden ik jou in een effectieve revalidatie.

Jouw welzijn voorop:

Ik bied niet alleen fysieke ondersteuning, maar ben er ook om je emotioneel te ondersteunen tijdens deze bijzondere reis naar herstel.


Investeer in Jezelf - Jouw Sterke Herstel Begint Hier


Een keizersnede is een significante chirurgische ingreep die een diepgaand effect kan hebben op het lichaam van een moeder. Een doordachte en gerichte revalidatie is essentieel om verschillende klachten en complicaties te verminderen en daarin begeleid ik je graag, je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

In termijnen betalen?

Vraag naar de mogelijkheden en vraag je werkgever ook zeker naar de mogelijkheden, sommige werkgevers hebben hier een potje voor.